Nu exista produse in cos Vezi cosul Intra in cont

ACASA  |  NOUTATI  |  CIPURI RESETABILE  |  SUPORT TEHNIC  |  CONTACT  |  SERVICE  |  AJUTOR  |  G & G  |  ECO BOX  |  Schimb 1la1

CATEGORII PRODUSE

CIPURI RESETABILE
CIPURI RESETABILE
PRODUCATORI
REDUCEREA DESEURILOR - 2023

  

  Contul de client

    Site-ul www.toko.ro este destinat revanzatorilor si se doreste a fi un suport, in plus, acordat partenerilor nostri. Din acest motiv crearea unui cont presupune completarea datelor fiscale, nu doar o adresa de email si alegerea unei parole. Orice cont nou trebuie sa fie validat de catre administratorul site-ului. Un cont care nu este inca validat nu poate vizualiza preturi si nu poate plasa comenzi pe site.


 

  Crearea unui cont NOU

Pentru crearea unui cont nou apasati butonul "Intra in cont", aflat in partea din dreapta sus a site-ului.

   

Apoi completati adresa de email pe care intentionati sa o folositi pentru comenzi, si alegeti o parola.

ATENTIE! Adresa dumneavoastra de email va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa pe care o folositi in mod curent – va asigurati in acest fel ca primiti toate informatiile importante referitoare la comenzi in timp util.

Dupa ce v-ati asigurat ca datele completate sunt corecte, apasati butonul "Creeaza cont". In acest moment urmeaza sa primiti un email care contine datele completate de dumneavoastra. Respectiv numele de utilizator si parola. Aceste informatii sunt confidentiale si trebuie tinute secrete.

ATENTIE! Continuati completarea datelor personale si ale companiei pentru care lucrati. Contul nu poate fi validat de catre administrator daca aceste date nu sunt completate!

CONFIDENTIALITATE! Toko va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Toko nu va transmite sub nici o forma sau motiv aceste informatii unei terte parti. Exceptie pot face cazurile in care vi se va cere acordul scris sau cele prevazute de lege.

Felicitari ! Contul dumneavoastra de utilizator este creat si urmeaza sa fie validat !


 

  Modificarea parolei

Pentru a modifica parola, apasati butonul "Intra in cont", aflat in partea din dreapta sus a site-ului.

   

 

Introduceti emailul si parola si apasati butonul "Autentificare"

 

Apasati pe sectiunea "Modifica parola" si completati parola actuala si noua parola.


Apasati butonul "Modifica parola" pentru a salva noua parola.

Felicitari! Parola a fost schimbata cu succes! Veti primi un email cu datele actualizate.


  

  Recuperarea parolei


Pentru a recupera parola contului, apasati butonul "Intra in cont", aflat in partea din dreapta sus a site-ului.

   

 

Apasati pe butonul "Ai uitat parola?"

 

Introduceti adresa de email asociata contului.

 

Veti primi un email cu parola dumneavoastra. Nu este nevoie sa modificati parola! Aceste informatii sunt confidentiale si trebuie tinute secrete.

Daca aveti dificultati sau nu reusiti sa recuperati parola din diferite motive, va rugam sa ne contactati. folositi datele de contact disponibile aici: http://www.toko.ro/contact.htm

Felicitari! Parola a fost recuperata cu succes!


  

  Informatii despre comanda

In contul dumneavoastra puteti urmari procesul in care se afla o comanda pe intreaga perioada de la plasare pana la livrare. In momentul alocarii comenzii catre un consultant de vanzari vi se va trimite un e-mail pe adresa folosita la inregistrare.

 Urmarirea stadiului unei comenzi

Pe parcursul derularii comenzii puteti descarca din cont diverse documente emise (proforme, facturi), accesand Istoricul Comenzilor din contul dumneavoastra. Veti fi notificat prin e-mail in legatura cu stadiul comenzii dumneavoastra.

Pentru eventuale intrebari sau modificari la comanda, va rugam sa contactati un agent de vanzari: http://www.toko.ro/contact.htm

  Inapoi la pagina principala de AJUTOR!OFERTELE SAPTAMANII
Nici un produs
PRODUCATORI