Nu exista produse in cos Vezi cosul Intra in cont

ACASA  |  NOUTATI  |  CIPURI RESETABILE  |  SUPORT TEHNIC  |  CONTACT  |  SERVICE  |  AJUTOR  |  G & G  |  ECO BOX  |  Schimb 1la1

CATEGORII PRODUSE

CIPURI RESETABILE
CIPURI RESETABILE
PRODUCATORI
REDUCEREA DESEURILOR - 2023

  

  Cum plătesc?

    Pentru plata comenzilor efectuate pe site-ul www.toko.ro*, punem la dispozitie mai multe variante. Alegeti metoda potrivita pentru dumneavoastra. Plata se poate efectua: RAMBURS, cu CHITANTA, cu ORDIN DE PLATA, cu CEC sau BILET LA ORDIN.


 

  Plata Ramburs


Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea sa de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare aleasa. Adresa de facturare si adresa de livrare vor fi intotdeauna aceleasi si nu vor putea fi modificate.

ATENTIE! Chitanta aferenta platii transportului si a produselor se va primi de la reprezentantul curieratului rapid. Toko Srl nu poate fi facuta raspunzatoare pentru pierderea sau omiterea solicitarii acestei chitante.


 

  Plata cu Chitanta

Comanda se achita cu numerar la ridicarea produselor de catre client sau de catre un delegat de la sediul Toko Srl. (Adresa: Str. Siriului, nr. 36-40, etaj 1, Sector 1, Bucuresti, Romania).


 

  Plata prin transfer bancar (Ordin de Plata)


Daca se doreste plata prin transfer bancar atunci trebuie retinut aspectul ca se va plati anticipat, iar comanda va fi procesata dupa ce primim confirmarea plati.
Aceasta metoda este recomandata persoanelor juridice, dar poate fi folosita cu succes si de catre persoanele fizice.


Contul in care se poate face plata este :
RO46 INGB 0001 0082 2260 8910 Deschis la ING BANK AVIATIEI - Bucuresti

RO32 RNCB 0082 0441 7878 0001 Deschis la BCR UNIREA - Bucuresti

ATENTIE! Exista si varianta de a plati la termen. Se accepa doar in cazul firmelor partenere care au trecut cu succes de etapa de verificare, si care au un contract semnat si valabil cu Toko Srl, in care este specificat termenul de plata!


 

  Plata cu CEC sau BILET LA ORDIN


Comanda se achita cu CEC sau prin BILET LA ORDIN doar la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea produselor de catre client sau de catre un delegat de la sediul Toko Srl. (Adresa: Str. Siriului, nr. 36-40, etaj 1, Sector 1, Bucuresti, Romania).

ATENTIE! Se accepa plata cu CEC sau prin BILET LA ORDIN doar in cazul firmelor partenere care au trecut cu succes de etapa de verificare, si care au un contract semnat si valabil cu Toko Srl.

 

*Preturile care apar in site-ul www.toko.ro sunt afisate in EURO, USD si RON. Preturile afisate in EURO si USD se calculeaza in RON la cursul BNR+2% din ziua facturarii.

 


   Inapoi la pagina principala de AJUTOR!OFERTELE SAPTAMANII
Nici un produs
PRODUCATORI